Retail & Industrial

De peste 27 de ani, MAUR SA a avut ca principal obiect de activitate proiectarea și execuția lucrărilor de construcții și instalații

9

Antreprenor & Subantreprenor

Antreprenor General si Subantreprenor pentru lucrări de rezistență, zidărie, finisaje, pereți desparțitori, hidroizolații și termoizolații, acoperișuri, platforme.

T

Contact Divizia de Construcții

Punct de Lucru: Nicolae Canea nr. 59, Sector 2, Bucuresti
Telefon: +40741.259.100
E-mail: office@maur.ro

Îmbinând metodele clasice cu tehnologiile moderne, firma oferă servicii de un înalt nivel profesional, executând lucrări de rezistență, zidărie, tencuieli, finisaje interioare și exterioare, montaje de pereți despărțitori și tavan fals, hidroizolații și termoizolații, acoperișuri și tubulaturi, platforme betonate, confectți metalice. Pe lângă aceste lucrări care țin strict de domeniul construcțiilor, ne ocupăm de achiziționarea și montarea instalațiilor sanitare, electrice, termice & climatizare.

LUCRĂRI DE REFERINȚĂ:

AMENAJĂRI MAGAZINE KAUFLAND

Modernizare magazine în orașele Brașov, Sibiu, Bacău, Suceava, Baia Mare , Botoșani, Fălticeni, Gherla, Bistrița –Năsăud, Făgăraș, Târgu-Jiu și Reșita

MAGAZIN C&A PLAZA MILITARI

Lucrările efectuat în magazinul C&A au constat în amenajare magazinului, realizarea instalațiilor electrice, sanitare, audio și video, HVAC, detecție incendiu, finisaje, placări și lavabile.

CLINICA DE RADIOTERAPIE SI AMBULATORIE AMETHYST BUCUREȘTI

Clinica Amthyst este unul dintre proiectele noastre importante, fiind realizat în anul 2012. Am efectuat lucrări de antrepriză generală, suprafața construită la parter fiind de 1871 mp și suprafața utilă de 1467 m.p. Proiectul este amplasat în Otopeni, județul Ilfov, pe Drumul Odăi

CLINICA DE RADIOTERAPIE SI AMBULATORIE AMETHYST CLUJ

Este al doilea proiect de acest gen pe care îl efectuăm în calitate de Antreprenor general. Acest proiect a fost început în anul 2013 si a fost finalizat la jumatatea anului 2014. Suprafața construită la parter este de 1901 mp, iar suprafața utila este de 1523 m.p. Proiectul este amplasat in Florești, județul Cluj.

MAGAZIN BEST FOR PLAZA MILITARI:

Magazinul din Plaza Militari a fost amenajat în anul 2019, fiind executate lucrări de instalații electrice si sanitare, video și audio, finisaje placări si lavabile.

MAGAZIN GENIUS NUTRIȚIE CALEA VICTORIEI

MAUR SA a efectuat lucrări de amenajare magazin, instalații electrice si sanitare, video și audio, finisaje, placări si lavabile, mobilier pe comandă.

MAGAZIN NOVAK ȘTEFAN CEL MARE

Proiectul Novak a avut loc în anul 2019, fiind executate lucrări de design, finisaje, instalații electrice si sanitare, video și audio, finisaje placări si lavabile, mobilier pe comandă.

 

 • STAȚIA DE TRATARE APA NOVA ROȘU : Construcţia unei instalaţii de dezinfecţie a apei în scopul potabilizării pe baza electrolizei în soluţie salină
 • ABATORUL PERIȘ: Statie de epurare cuprinzand bazine de mare capacitate,cladiri tehnologice si drumul de acces in incinta.
 • SELGROS CASH & CARRY ( Bucureşti-Băneasa, Berceni, Pantelimon, Constanţa, Timişoara, Braşov, Târgu Mureş)–instalaţii sanitare;
 • AGENȚIA NAȚIONALĂ A MEDICAMENTULUI ȘI A DISPOZITIVELOR MEDICALE BUCUREȘTI : reparații lucrări de înlocuire a ferestrelor PVC și geam termopan, inclusiv reparați la sediul din str. Aviator Sanatescu nr.48, sect. 1 București;
 • SEDIU BIROURI UZINEXPORT – BLOC H3 – 2S+P+M+7E, str.Iancu de Hunedoara, lucrări la instalațiile sanitare, termice, condiționare, climatizare, frigorifice, electrice si avertizare.
 • CITY BANK – instalații condiționare si climatizare;
 • HENKEL ROMANIA- FABRICA DE ADEZIVI PANTELIMON – lucrări de construcții si instalații
 • DANONE ROMÂNIA: tâmplărie PVC, confecţii metalice.
 • PARCARE TIR-uri MILITARI, BUCUREȘTI: realizare lucrare pe o suprafață de circa 4.550 mp și care cuprinde toate dotările corespunzătoare standardelor internaționale. MAUR SA a asigurat proiectarea și execuția lucrărilor de construcții și instalatii;
 • SEDIU BIROURI FICUSULUI NR.1: lucrare executată pe o suprafață de 1548 mp desfășurată pe S+P+3E, realizată pe stuctură în cadre de beton armat, închiderile exterioare – pereți-cortină. S-au realizat lucrări de instalații sanitare, electrice, termice, ventilație, condiționare și climatizare, avertizare si efractțe, rețea de telecomunicații și calculatoare. Menționăm că societatea noastră a asigurat proiectarea în totalitate a acestei investiții și a coordonat activitatea subproiectanților de specialitate (racord electric, telefonie, gaze, apă și canalizare)
 • INSTITUTUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ, bd. Libertații nr.16, Bucuresti, unde s-au executat tavane suspendate din gips carton de tip Armstrong, pardoseală în sala calculatoarelor, pereți despărțitori din gips carton, tâmplărie din aluminiu;
 • CENTRUL COMUNITAR CARAIMAN: lucrări la instalațiile sanitare, termice, electrice, ventilație, climatizare.Deasemenea, rețeaua de comunicații și calculatoare, precum și sistemul de avertizare incendiu au fost asigurate de firma noastra.
 • CENTRUL DE ANVELOPE MARSOROM : lucrări de construcții (terasamente, fundații) și rețele exterioare (apă, canalizare, incendiu), locație situată in str. Balta Doamnei nr.14-20, Sect. 3 București.
 • ŞCOALA BRITANICĂ PIPERA-BUCUREŞTI: instalaţii și climatizare
 • S.C. COMPACT INDUSTRIAL S.R.L. – lucrari constructii fundatie RAR