Arhitectură & Design

Hristea Design este departamentul de proiectare al MAUR S.A. Pe langa serviciile de consultanță, design, simulare foto si dimensionarea elementelor interioare, dispunem de întreaga logistică pentru punerea in execuție a proiectelor caștigătoare.  Ne-am specializat în oferirea de soluții personalizate pentru amenajarea spațiilor comerciale, cafenelelor, restaurantelor, spațiilor de birouri și rezidențiale

Spații Comerciale și Rezidențiale

Pentru orice afacere, timpul si bugetul joacă roluri decizive în păstrarea profitabilității. Venim cu un flux de lucru integrat care să țină cele doua variabile sub un control strict. Avem la dispoziție toate resursele logistice pentru gestionarea proiectelor,  atât ca antreprenor general, cât și ca subantreprenor.

Oferim serivicii la cheie în domeniul HoReCa pentru design, amenajarea și reamenajarea restaurantelor, cafenelelor și barurilor. Gama de servicii oferite pornește de la discuții preliminare, pentru întelegerea viziunii avute de beneficiar, și se poate termina cu predarea la cheie a localului, renovat și mobilat, gata pentru a fi inaugurat.

Mobilierul realizat la comandă oferă o notă de personalitate spațiilor comerciale și rezidențiale, precum și o libertate totală în ceea ce privește designul și conceptul final al proiectului. Vă oferim soluții originale și gândite pentru a exploata spațiul disponibil și pentru a da naștere la un mediu plăcut și adaptat membrilor familiei.

Pentru mai multe detalii, vă așteptăm pe https://hristeadesign.ro