MAUR S.A. – Performanta in constructii din 1994

Infiintata in urma cu 25 de ani, firma MAUR S.A. reprezinta un etalon in ceea ce priveste calitatea lucrarilor si parteneriatul pe termen lung. De-a lungul timpului, noi divizii au fost create, accentul fiind pus pe o echipa profesionista, orientata catre nevoile clientilor. In momentul de fata suntem un grup care ofera o gama completa de servicii si produse din domeniul constructiilor, de la proiectare si pana la predarea la cheie a proiectelor.

Antreprenor General si Subantreprenor pentru lucrari de rezistenta, zidarie, finisaje, pereti despartitori, hidroizolatii si termoizolatii, acoperisuri, platforme.

Divizia de Arhitectura si Design ofera servicii la cheie, atat in domeniul business, cat si rezidential. Oferim servicii de proiectare, executie si predare la cheie.

Divizia de Materiale si Constructii ofera clientilor din Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe materiale pentru proiecte individuale

Pentru economisirea energiei, echipa noastra pune la dispozitia clientilor sisteme performante de geamuri cu tamplarie PVC. Detinem un atelier modern de productie.

Imbinand metodele clasice cu tehnologiile moderne, firma ofera servicii de un inalt nivel profesional executand lucrari de rezistenta, zidarie, tencuieli, finisaje interioare si exterioare, montaje de pereti despartitori si tavan fals, hidroizolatii si termoizolatii, acoperisuri si tubulaturi, platforme betonate, confectii metalice. Pe langa aceste lucrari care tin strict de domeniul constructiilor, ne ocupam de achizitionarea si montarea instalatiilor sanitare, electrice, termice, de climatizare.

Lucrarile pe care societatea noastra le-a executat, in calitate de Antreprenor General sau Subantreprenor, corespund intru totul normelor de calitate solicitate de beneficiari si in conformitate cu normele ISO 9001 : 2001, ISO 14001 :2005 si ISO 18001 :2008.

Pentru realizarea acestor lucrari, societatea noastra dispune de personal de inalta calificare: muncitori, maistri si ingineri, atat pentru lucrarile de structura, cat si pentru realizarea in totalitate a lucrarilor de instalatii si constructii.

Firma noastra a realizat atat proiectarea acestor lucrari cat si executia lor in conformitate cu normele ISO 9001 : 2001, ISO 14001 :2005 si ISO 18001 :2008

Totodata societatea noastra confectioneaza, monteaza si comercializeaza tamplarie din PVC cu geam termoizolant, avand un atelier dotat cu utilaje de ultima generatie.

De-a lungul timpului, noi divizii si departamente s-au dezvoltat in interiorul companiei, MAUR S.A. devenind un jucator important la nivel regional in comercializarea materialelor de constructii si echipamentelor de protectie. Un studio de proiectare si design interior rezolva problemele clientilor din segmentul reziential si companiilor din domeniul HoReCa.

MAUR S.A.

Strada Matasari nr. 12, Sector 2, Bucuresti

Strada Nicoale Canea 59, Sector 2, Bucuresti

+40741.259.100