MKT Solutions

Partenerii sigurantei tale: Echipamente de lucru si protectie

Haine de lucru & protectie la standarde europene.

Divizia de echipamente de protectie a MAUR SA, MKT Solutions, este alcatuita dintr-o echipa puternica, dedicata nevoilor si cerintelor celor mai exigenti clienti. Departamentul de vanzari reprezinta cartea noastra de vizita, oferind consultanta pentru achizitionarea produselor potrivite. Asiguram echipamentul necesar pentru angajati din domenii precum  gaz/oil, industrial, constructii, securitate, energie.

Calitate & standarde

Produsele noastre se adreseaza unor domenii variate, cu clase de risc diferite si cu nevoi specifice. In functie de mediul de lucru, standardul european de protectie este specificat, pentru a asigura un grad optim de securitate pentru angajati. Echipa de vanzari te va ajuta sa alegi produsele potrivite.

Transparenta si libertate de alegere

Suntem convinsi ca piata hainelor de lucru si echipamentelor de protectie trebuie sa fie transparenta, pentru a nu se face rabat de la nivelul de siguranta a angajatului. Am pus la dispozitia clientilor un magazin online, cu informatii cat mai detaliate si cu preturi transparente.  In acest mod, incercam sa crestem nivelul de informare al angajatorului si oferim libertatea de alegere in cunostinta de cauza.